Gaveæsker

Se vores udvalg af hudpleje og ansigtspleje sæt

Se vores udvalg af hudpleje og ansigtspleje sæt

Gaveæske til hende

Er du på udkig efter en god gave til en veninde, søster eller et andet familiemedlem, så er der mange skønne idéer at hente her i Ada's Boutique. Vi synes, at alle fortjener lidt luksus og velvære i form af gode og rene produkter, der er fantastiske for vores hud. Fx vores plantebaserede veganske produkter fra Korea. Det behøver ikke at koste en formue at købe en gaveæske til hende, som du vil forkæle . . . eller måske dig selv? Vi forhandler mange forskellige ting, der er oplagte gaveidéer. Fx har vi også flotte elastikker til håret, hårspænder i forskellige farver og faconer, så du kan finde gaver i alle prislag . . både til dig selv og til andre.

Vi forhandler 4 forskellige typer rensebalsam, så der er til enhver hudtype. Fælles for dem alle er, at de hurtigt og effektivt fjerner makeup og renser huden, uden at fjerne hudens naturlige olier. Find den helt rigtige rensebalsam og creme her, så du kan få nogle daglige gode rutiner, der giver din hud et perfekt grundlag og en daglig velvære. Et smuk hud betyder meget for din udstråling og dermed dit humør. Så start allerede nu med at gøre noget godt for dig og din hud og hele dit velbefindende.

 

Gaveæsker til hende

En gaveæske til hende, som du sætter pris på, kunne fx være noget lækker ansigtspleje eller en duftlys serie til at skabe et eksklusivt miljø og velvære på badeværelset. Vi har forskellige flotte sæt med duftlys og duftpinde pakket sammen i et smukt gavesæt. Sættene vil skabe stor glæde hos modtagerne og pryde i ethvert badeværelse og inspirere til lidt selvforkælelse. Vi har også mange forskellige produkter til afslapning og terapi. Prøv fx en LED lysterapimaske og mærk, hvordan du ved hjælp af små virkemidler kan få mere ro og balance i hverdagen. Og se lige vores udvalg af produkter til ansigtsmassage, ansigtsbørstning og ansigtssauna. Perfekte til at lave lidt anti stress terapi hjemme, når du har en halv time til selvforkælelse. Miljørigtige og genanvendelige makeup remover pads er en del af vores store sortiment, og kan medvirke til, at du tænker mere miljø ind i dine daglige rutiner.

 

Gaveæsker til kvinder

Du behøves ikke at døje med en problemhud. Vi har den helt rigtige creme til dig, der har enten en tør og irritabel hud eller en fedtet hud med store porer.

Til den tørre og irritable hud skal du prøve vores ansigtscreme "Muldream Vegan Green Mild Intense". Brug den både som dag- og natcreme. Det er en let og lækker ansigtscreme, der heler og beroliger selv den mest irritable og tørre hud. Der fås også en 4-trins pakke med tea tree ingredienser fra "SOME BY MI", der har en rigtig god effekt på tør og irritabel hud. Det er en 30 dages kur, og pakken fås for kun 200 kr.

Til den fedtede og kombinerede hudtype vil vi anbefale vores ansigtscreme "Muldream Vegan Green Mild Fresh". Denne creme bruges også som både dag- og natcreme. 100 pct. vegansk og parabenefri. Absorberes let og fugter huden for at opretholde den naturlige fugtighed uden olieholdige stoffer, så huden ikke føles fedtet. Eller vores fine gaveæske til hende "Green Tea Balancing Skin Care Set". Med dette sæt får man 5 lækre produkter for kun i alt 400 kr. Produkterne efterlader din hud dejlig blød med en glat og silkeagtig finish.

Vi har også en gaveæske til hende, der døjer med akne-ar . . både nye og gamle. Prøv vores 4-trins startpakke, der forbedrer hudens struktur og giver næring. Med den nyeste teknologi og naturlige ingredienser kombineres dyb rensning, balance, lindring og helbredelse af akne-ar. Læs mere om de fantastiske produkter her og glæd dig over, at der er hjælp at hente til dig, der ellers døjer med problem-hud.

Kunne du tænke dig at gøre noget godt for dine læber? Eller undgå tørre og sprukne læber om vinteren? Prøv vores pakke med 4 læbemasker med C-vitaminer og antioxidanter. Læbemaskerne er nemme og lækre at smøre på dine læber inden, at du går i seng. Så vågner du om med dejlige og smukke, smidige og bløde læber om morgenen. Læbemaskerne kan også bruges i løbet af dagen, så dine læber hele tiden føles smukke og bløde.

 

Creme gaveæske

Når du køber en gaveæske til hende, der betyder noget særligt, her hos os, får du varerne leveret hurtigt, og vi har gratis levering ved køb fra 400 kr.

Prøv også vores lækre solcreme med faktor 50, der er perfekt til dig, der ikke kan tåle så meget sol, eller som let får pigmentpletter af solen. Solcremen kan også bruges til kroppen, er herligt cremet uden at være klæbrig, og den giver en stærk beskyttelse både mod UVA og UVB. Tuben indeholder 60 ml.

Tøv ikke med at spørge, hvis du skal have hjælp og rådgivning i den rigtige hudpleje til netop dig.