Læbepleje

Se vores udvalg af ansigtspleje til læberne

Er en læbemaske et alternativ til læbekirurgi?

Vores læber tiltrækker meget opmærksomhed. Det er også ofte munden vi kigger på, når vi skal aflæse et andet menneskes sindstilstand. Der er kommet meget fokus på fyldige kysseklare læber. Det er dem vi vil have. De er smukke og eksotiske.

Nogle vælger den kirurgiske måde, hvor der bliver injiceret filler ind i læberne med en nål.

Andre prøver diverse massageteknikker. Så er der den fjollede metode, hvor man tager et glas og suger læberne ind i det. Efter lidt tid kan du tage glasset væk og så har du pludselig tryllet fyldige læber frem. Det kan godt være du bliver lidt blå og gul om munden af det. Men skidt pyt, de smukke oppustede læber retter op på det. Der findes endda produkter der gør det samme som et almindeligt glas, men bare er lidt mere behagelig. De fyldige læber lægger sig selvfølgelig igen efter noget tid, da de sådan set bare er pustet op.

Men har du tænkt på at der måske er andre mindre drastiske metoder? Det er der nemlig. En læbemaske kan gøre undere for dine læber.

Vi har plejende masker til ansigt og til håret. Læberne er lidt forsømte på det punkt. Selvom der er kommet meget mere fokus på læber, så er det ikke helt kendt endnu, hvor meget en læbemaske kan gøre for dine læber.

 

Hvad kan læbepleje gøre for dine læber?

Først og fremmest så er al pleje kun til gavn. Det er ligegyldigt om det er håret eller læberne. Men det som læbepleje gør, er at læberne bliver fugtet og fjerner afskalning.

Har du ikke prøvet at vågne om morgenen med læber, der føles og ser ud som om de har været igennem sugekop-metoden?

Det er det samme som når man har hævede øjenomgivelser om morgenen. Det er ikke så charmerende, men på læberne er det ret meget i orden. Det hele lægger sig igen, når kroppen kommer igang. Det er jo godt i øverste del af ansigtet, men ikke så godt i den nederste del.

Men denne hævede tilstand er ikke rar, hvis dine læber ikke er plejet og er tørre og skaller af. Så kan det faktisk gøre ret ondt. Om vinteren er det endnu mere vigtigt at holde sine læber fugtige og plejede, da der ellers kommer tørre smertende revner i læberne.

Derudover så skrumper tørre læber ind og syner af mindre og det er jo det modsatte af det vi ønsker os. Bare det at holde læberne konstant fugtige giver fylde.

Derfor er læbepleje vigtig. Både i forhold til ens velbefindende, men også for udseendets skyld.

 

Hvordan virker en læbe maske på fyldigheden i læberne?

Hvis du ikke har prøvet eller hørt om en læbemaske før, så er din skepsis forståelig. Men du vil blive positivt overrasket, hvis du giver det en chance.

Den bedste effekt fås ved en læbemaske, man påfører inden sengetid og som får lov at virke hele natten. Denne maske har alle de vigtige ingredienser, der behøves for at få smukke og bløde læber.

Først og fremmest indeholder LANEIGE Lip Sleeping Mask hyaluronsyre, som rent faktisk er det filler, man injicerer læberne med. Hyaluronsyre er naturligt sukkerstof, der i forvejen findes i huden på både mennesker og dyr.

Denne maske injicerer selvsagt ikke hyaluronsyren, men lidt trænger ind og det vil lægge sig som et beskyttende lag på dine læber.

De vigtige antioxidanter og C-vitamin nærer dine læber inde under laget af hyaluronsyren. Du vil vågne op med læber der er bløde og smidige.

 

Den bedste læbepleje

Vi i Adas Boutique vælger de bedste produkter til din læbepleje og denne læbemaske er simpelthen alt hvad du behøver, for at holde dine læber fyldige og bløde. Den kan nemlig også fint bruges i løbet af dagen som helt almindelig læpepomade, lige så vel som du kan bruge den som Night Lip Balm.

Du behøver ikke andet.

Dog er det en god idé at "børste" dine læber en gang imellem, inden du påfører masken. Det gøres med en blød tør tandbørste. Endelig ikke for voldsomt eller hårdt. Det er kun for at nulre afskalninger af, så de ikke sidder og blokerer for de gode ingredienser i masken.

 

Hvorfor er en lip mask bedre end en helt almindelig læbepomade?

Det er ret simpelt. En maske som får lov at virke hele natten, har større effekt end en læbepomade man konstant påfører og tager af. Igennem hele dagen. Så skal man spise og drikke. Måske lige kysse lidt. Så er læbepomaden tværet af og du skal påføre igen. Og igen.

Desuden er vores nat maske til læberne af meget høj kvalitet. Der findes f.eks. ikke den vigtige hyaluronsyre i almindelig læbepomade.

Vi i Adas Boutique ønsker dig en god nat. Må du vågne op med de smukke bløde læber, du ønsker dig.